23 aprilie – o dublă sărbătoare, Ziua Profesională a Bibliotecarului și Ziua Internațională a Cărții și a Dreptului de Autor. Cu prilejul acestei sărbători, Secția Cultură și Turism Cantemir, a organizat, în incinta Casei Raionale de Cultură ,,Nicolae Sulac” un eveniment inedit, dedicat bibliotecarilor din rețeaua de biblioteci publice a raionului Cantemir. A fost o atmosferă perfectă pentru un eveniment de suflet, sala a fost încăpătoare celor peste 40 de invitați, care cu o deosebită plăcere și cu mult entuziasm, au privit prezentările și au ascultat istoriile de succes ale colegilor săi.

         La eveniment au fost prezenți și vicepreședintele raionului Cantemir, dl Dumitru Muranevici,  care a adresat bibliotecarilor sincere felicitări și urări de bine, sănătate, realizări frumoase, perseverență și prosperitate, șeful Secției Cultură și Turism, dl Sergiu Toderici,  a menționat efortul depus de bibliotecari în cultivarea interesului pentru lectură, căci prin intermediul cărții se deschid noi orizonturi, noi oportunități.

         Tuturor bibliotecarilor le-au fost decernate diplome, în semn de adâncă prețuire și deplină recunoștință pentru contribuții substanțiale la dezvoltarea și promovarea rolului bibliotecii în societate. 

Text și imagini: Tabureanu Alina, specialist principal Secția Cultură și Turism.


Imprimare