Vizita în Kutaisi, Georgia, la Târgul de Turism

130

În perioada 1 – 4 mai, curent, Consiliul raional Cantemir a participat, în calitate de partener de proiect, la Târgul de Turism, organizat de către Primăria Oraşului Kutaisi din Georgia.

Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului ESCAPELAND, unde și-au făcut prezența și alți parteneri din țara vecină: Consiliul Judeţean Constanţa și Consiliul Judeţean Galaţi.

În calitate de reprezentanți ai raionului Cantemir au fost domnul Emil Pupăzan, vice-președinte al raionului, doamna Victoria Isac, coordonator proiect și doamna Valentina Cemartan, meșter popular.

Raionul Cantemir a prezentat vizitatorilor ghidul turistic al raionului, ofertele culturale şi turistice din raion, un colaj foto și video a celor mai importante obiective turistice din regiune, oferind o imagine de amploare a ceea ce înseamnă tradiţia şi istoria fiecărui loc.

”Târgul de Turism din Kutaisi, Georgia, a oferit oportunitatea să promovăm obiectivele culturale și turistice din raion și să stabilim relații de colaborare cu instituţii similare din oraşul Kutaisi”, subliniază vice-președintele raionului, domnul Emil Pupăzan.

ESCAPELAND este un proiect ce ține de Dezvoltarea şi Promovarea în comun a Turismului Activ în Bazinul Mării Negre, din care fac parte Moldova, România, Ucraina, și Georgia.

Text: Dorina Hariton

 

Imprimare