Stimaţi funcţionari publici !

      În numele meu și al  Consiliului Raional Cantemir, Vă transmit sincere felicitări și urări de sănătate  cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua funcționarului public”, marcată anual, la 23 iunie.

    Exprim recunoștința mea pentru munca dumneavoastră asiduă și foarte importantă, pentru competența și profesionalismul de care dați dovadă în activitatea zilnică. Sunteți pilonul esențial al sistemului administrativ și jucați un rol vital în dezvoltarea raionului Cantemir.

     Prin devotamentul față de serviciul public, contribuiți continuu la îmbunătățirea calității vieții și la dezvoltarea societății în ansamblu.

     Vă dorim să păstrați perseverența, integritatea, să Vă bucurați de succesele profesionale, respectul și aprecierea oamenilor. Fie ca serviciile prestate de către instituțiile în care activați să răspundă întotdeauna așteptărilor cetățenilor.

    Vă mulțumesc pentru responsabilitate, exigență,  dedicație și  eforturi constante în activitatea profesională. Să aveți parte de o zi minunată de sărbătoare, sănătate, pace, inspirație, optimism, succese în activitatea zilnică, perseverenţă şi noi performanţe.

Cu respect și admirație,

Președintele raionului Cantemir                      Pavel CULICOVSCHI

 

Imprimare