Serviciul administrație publică Cantemir, la data de 23.02.2023 a organizat un seminar teoretico-practic pentru secretarii consiliilor sătești, comunale/orășenesc în cadrul ,,Zilei secretarului”.

     Raportorii subiectelor din agendă au fost dna Balan Victoria, șef serviciu administrație publică , care a relatat despre  norme de comunicare eficientă în administrația publică locală și dna Hariton Dorina, specialist principal, care a subliniat și a  comunicat despre instrumentele comunicării electronice, E -guvernare. Alte subiecte discutate în cadrul seminarului au fost prezentate de către dna Țurcanu Ludmila, secretar al Consiliului raional Cantemir și dna Enachi Aliona, specialist principal, aparatul președintelui raionului, despre modificările recente în legislației cu referire la funcția publică.

     Participanții au avut parte și de exerciții practice în gestionarea/completarea Registrului electronic al angajaților, care au fost demonstrate în sala de studiu a bibliotecii publice Cantemir. Secretarii consiliilor locale au remarcat importanța subiectelor propuse și prezentate, aducând mulțumiri organizatorilor.

 

Text:  serviciul administrație publică Cantemir

Imagini:  Ion Domenco                           

Imprimare