Anunț privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie Cu privire la pregătirea către  sezonul rece 2023-2024.

Anunt privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie Cu privire la executarea bugetului pe semestrul I al anului 2023.

Anunt privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie Cu privire la modificarea deciziei privind aprobarea bugetului  pe anul 2023.

 ANUNȚ privind organizarea consultărilor publice a proiectului de decizie cu privire la rezultatele anului de studii 2022-2023 .

Anunț privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie privind deciziile CR  cu termen lung.

ANUNȚ privind apobarea districtelor școlare și școlilor de circumscripție pentru anul de studii 2023-2024.

Anunț, privind organizarea consultărilor publice a proiectului de decizie cu privire la acceptarea cu titlu gratuit a bunurilor din proprietatea statului în proprietatea APL II.

ANUNȚ privind organizarea consultărilor publice a proiectului de decizie cu privire la valorificarea surselor financiare alocate din componenta raională în anul 2023, sem. I.

ANUNȚ privind organizarea consultărilor publice a proiectului de decizie cu privire la deschiderea unei singure clase a X-a în IPLT ,,N. Mihai”, s. Ciobalaccia.

ANUNȚ de organizarea a audierii publice  a proiectului de decizie privind aprobarea rețelei de școli și numărului de clase și elevi pentru anul de studii 2023-2024.

Imprimare