print
Concurs Bravo, Bravissimo
20.02.2019
724

 

    CONCURSUL „BRAVO, BRAVISSIMO”, LA CANTEMIR

  Cea de-a VII-a ediție a Concursului îndrăgostiților „Bravo-Bravissimo”, cu un variat și interesant program de divertisment-dansuri, melodii, teatru etc-, desfășurat cu regularitate de către Consiliul raional Cantemir și Casa raională de cultură „N.Sulac”, a devenit un eveniment cultural de anvergură, la care participă tineri și tinere din localitățile cantemirene.

  Publicul spectator a admirat cu satisfacție evoluarea celor 6 cupluri, 3 dintre care-din satul Hănăseni,comuna Pleșeni- Cătrinescu Gabriela și Vasile Cotaru

(Hănăseni), Valeria Ușacov și Dumitru Pavlov(comuna Ciobalaccia), Butuc Cristina și Boboc Maxim(Hănăseni), Andriana Beșleagă și Calancea Nicolae (Baimaclia), Andreea Buzdugan și Iulian Moisei (Cantemir), Alexandra Mișcenco și Daniel Baba (satul Hanaseni). Tinerii și tinerele au demonstrat aptitudini, har și talent,  creativitate, ingeniozitate, inteligență, coregrafie și, evident, frumusețe, astfel, încât publicul spectator a avut parte de o seară de vis, așa precum și se cuvine în luna Dragostei, spectacolul fiind axat și pe apropiata sărbătoare națională a românilor, Dragobetele.

 Programul concursului, moderat de către Doina Argint și Ion Roșu a inclus creații proprii, dansuri, pantomime, versuri și cântece inspirate despre cel mai frumos, sublim sentiment al omenirii-dragostea, pauzele dintre cele 6 probe-artistică, perspicacitate, dansuri și colaj de melodii, coregrafie, proba suporterilor și masa romantică - fiind reușit completate cu evoluarea ansamblului DoReMi (conducător -Dumitru Cojocaru), dar și a dansatorilor Clubului “Breants”din Leova.

  În final, juriul a apreciat evoluția concurenților, care s-au impus printr-un artistism deosebit. După o analiză obiectivă, acesta a adus la cunoștință punctajul acumulat, din care a reieșit că Trofeul „Bravo-Bravissimo”,ediția 2019, a revenit perechei Andreea Buzdugan și Iulian Moisei (Cantemir), urmați de Valeria Ușacov și Dumitru Pavlov din comuna Ciobalaccia și Andriana Beșleagă și Nicolae Calancea Nicolae din Baimaclia. Mulțămind organizatorilor, vicepreședintele juriului, Ion Dimcea, a înmânat semne de gratitudine și celorlalte cupluri, or, fiecare dintre ele a depus eforturi  susținute pentru a ieși învingător, a demonstra că frumusețea va salva omenirea.

  Text și imagine: Ion Doru

 

Tel (+373) 273-2-20-58
(+373) 273-2-20-58
Fax (+373) 273-2-20-58
Copyright © 2020 Consiliul Raional Cantemir.Toate drepturile rezervate.