Prima / Informaţii utile / Noutăţi  /  Raionul Cantemir are o noua conducere

Raionul Cantemir are o noua conducere imprimare

21.11.2019     1063 

 

       RAIONUL CANTEMIR ARE UN NOU PREȘEDINTE

 Convocați în ședință extraordinară, în temeiul cererii a 16 consilieri, la 21 noiembrie curent, consilierii Consiliului raional Cantemir, aleși în urma scrutinului din 20 octombrie 2019, au ales conducerea raionului.

 Cu votul a 18 consilieri prezenți în sală, la propunerea consilierului Constantin Putregai, în funcția de președinte al raionului a fost ales consilierul din partea PSRM, Anatoli Ichim. După felicitările de rigoare, nou alesul președinte a propus consilierilor candidaturile celor trei vicepreședinți ai raionului-Andrei Ciobanu (PDM), Emil Pupăzan (PSRM) și, respectiv, Iurie Mihăescu(PSRM), care au fost susținute în unanimitate.

 În cadrul aceleiași ședințe, prezidată de consilierul Dmitri Jelev, consilierii au constituit cele 4 comisii consultative de specialitate, stabilit numărul de locuri ce revin fiecărui grup de consilieri și componența nominală a comisiilor, de asemenea-au constituit fracțiunile, reîncadrat în funcția de șef direcție asistență socială și protecție a familiei (DASPF) consilierul Sergiu Butuc, ex-vicepreședinte al raionului, iar Viorica Munteanu a revenit la funcția deținută anterior de șef-adjunct al DASPF.

 La ședință nu s-au prezentat consilierii din blocul ACUM, PLDM, un consilier din partea Partidului Nostru și consilierul ales din partea PL.

 

 Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin